Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

AHEPA PATRAS HJ_25 "SAINT ANDREW" ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013



ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 19/1/2013 -19/01/2014
[ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ]


Και τώρα θα σας κάνω ένα μικρό απολογισμό, χρησιμοποιώντας τη μηχανή του χρόνου, για το περπάτημα του τμήματός μας.

19 Ιαν. 2013, Δώδεκα όχι ευζωνάκια, αλλά αδέλφια μας, ο υποφαινόμενος, ο Παναγ. Αλεξόπουλος, ο Δημήτρης Νικολάου, Ο Λεωνίδας Καρνάρος, ο Δημήτρης Ασημακόπουλος, ο Μάρκος Κόλλιας, ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, ο Γεώργιος Τσώτας, ο Δημήτρης Καραϊσκος, ο Αγγελος Σταυρόπουλος, ο Βασίλειος Νίτσιος και ο Θανάσης Γιαννακάς, το απόγευμα ιδρύσαμε το τοπικό μας τμήμα.

19 Ιαν. 2013,  ο εκ των ιδρυτών αδ. Γιάννης Πορφύρης, παραχωρεί δωρεάν και επ' αόριστον την χρήση της ιδιόκτητης αίθουσας  120 περίπου m2 με πατάρι 2 WC κλπ στην Πάτρα, οδός Βαλτετσίου 14, για τις ανάγκες της αδελφότητας, επωμιζόμενος και τα έξοδά της [ΔΕΗ, ΝΕΡΌ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ κ.λ.π]

9 Μαρτίου 2013 αποκτήσαμε δική μας τοπική ιστοσελίδα με την ονομασία ahepapatras.blogspot.gr,  για ενημεέρωση και διευκόλυνση των μελών μας και των υποψηφίων μελών μας.

15 Απριλ. 2013 καταθέσαμε τα δικαιολογητικά μας στο Πρωτοδικείο, αφού γίναμε πλέον 22 μέλη, με τον αδελφό μας δικηγόρο Χρήστο Ζαγγανά.

30 Μαϊου 2013 αναγνωρίσθηκε το τμήμα μας με την υπ’ αριθ. 37/30-5-2013 απόφαση του Ειρηνοδ. Πάτρας.

28 Απριλ 2013 το τμήμα μας έκανε την πρώτη εμφάνιση σε εκδήλωση, καταθέτοντας στεφάνι δόξης στη μνήμη των Ελεέυθερων Πολιορκημένων  στην Πάτρα και το Μεσολόγγι.

4 Ιουλ. 2013 περαιώθηκαν όλες οι διαδικασίες αναγνώρισης και εγγράφηκε το τμήμα μας στο βιβλίο Σωματείων.

Σταδιακά μέχρι σήμερα δυναμώσαμε την δύναμή μας και σήμερα αριθμούμε 38 μέλη, ελπίζουμε δε σύντομα να τα υπερδιπλασιάσουμε.


Αποκτήσαμε σφραγίδα, σήμα, το λάβαρό μας και τα προβλεπόμενα βιβλία σωματείου.

Τηρήσαμε τις καταστατικές διαδικασίες κάνοντας 13 μέχρι τώρα συγκλίσεις ολομέλειας και τηρούμε το τυπικό των συνεδριάσεών μας.

16 Σεπτεμβρίου 2013 ιδρύσαμε εννέα τομείς έργου και τους επανδρώσαμε. Ετσι το Τμήμα μας έχει:

Α) Τμήμα Ελληνισμού, β) Τμήμα Φιλανθρωπίας, γ)Τμήμα Επιστημών, δ) Τμήμα Οικογενειακής και Ατομικής Αριστείας, ε) Τμήμα Αθλητικών, στ) Τμήμα Αστικής Ευθύνης, ζ) Τμήμα Οργανωτικού & Τυπικών Διαδικασιών, η) Τμήμα Νεολαίας & Απασχόλησης θ) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας.


15 Οκτωβρίου 2013 ιδρύσαμε το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ.

12 Νοεμβρίου 2013 ανεβήκαμε αντιπροσωπεία επτά ατόμων στην Αθήνα και υποδεχθήκαμε τον Υπατο Κυβερνήτη μας, στο Πολιτιστικό κέντρο του «INDIANAPOLIS UNIVERSITY» στην Πλάκα.

24 Νοεμβρίου 2013 κάναμε την μεγάλη μας εμφάνιση στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ συμμετέχοντας στην διήμερη ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2013, με πάνελ 6 ομιλητών και θέμα «ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ AHEPA»,  αποσπώντας το θαυμασμό της Πατραϊκής κοινωνίας.

9 Δεκεμβρίου 2013 ιδρύσαμε νέο τομέα τον ΔΕΚΑΤΟ Τομέα Υποστήριξης Επισκεπτών Ομογενών (DIRECTOR OF SUPPORT HOMOGENEOUS GUEST).


21 Δεκεμβρίου 2013, συνδιοργανώσαμε με δύο ακόμη τοπικούς φορείς ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – παρουσία παιδικού παραμυθιού του λογοτέχνη Διον. Λεϊμονή  για να ενισχύσουμε τα παιδιά με ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία.

22 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Κυριακή επισκεφτήκαμε το Κωσταντοπούλειο Γηροκομείο Πάτρας, με δώρα και το χορευτικό μας, εκκλησιαστήκαμε με τους υπέργηρους, αδελφούς μας, είπαμε τα παραδοσιακά κάλαντα με συνοδεία βιολιού και τριγώνων, τους παρουσιάσαμε παραδοσιακό χορευτικό πρόγραμμα, χορέψαμε όλοι μαζί, ανταλλάξαμε ευχές, και δώσαμε χαρά στα μεγάλα παιδιά της 3ης ηλικίας.

19 Ιαν. 2014 Σήμερα είμαστε συν Θεώ εδώ όλοι μαζί και κόβουμε την πίττα μας.

Τέλος 27 ιανουαρίου 2014, έχουμε μαζί με άλλους 3 συλλόγους & φορείς εκδήλωση για το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΧΑΪΑΣ με ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ το γνωστό ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ της συγγραφέως Εύας Αρβανίτη Μιχαλοπούλου και τίτλο «ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ – 125 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ».





ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 19/1/2013 -19/01/2014




Με τιμή
 
ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΠΟΡΦΥΡΗΣ

Chapter President

AHEPA PATRAS HJ_25 “SAINT ANDREW




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου