Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

AHEPA PATRAS HJ_25 "SAINT ANDREW" - ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ




ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ  ΣΤΟ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΗΡΕΙΑΣ

Αγαπητέ κύριε Διευθυντά,


Χρόνια πολλά και πάλι για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και καλή Πρωτοχρονιά,

Πρώτα θέλουμε αφ ενός μεν να σας ευχαριστήσουμε για τα ζεστά σας επαινετικά λόγια και αφ ετέρου για την πανέμορφη φιλοξενία σας, στο σπίτι της αγάπης σας.  Να ξέρετε ότι περάσαμε κοντά σας μια από τις ομορφότερες Κυριακές μας.






Ολοι οι αδελφοί μας συγκινήθηκαν από το υψηλό επίπεδο λειτουργίας του Κωσταντοπουλείου Ευγηρείου Ιδρύματος που προϊστασθε και τα παιδιά του χορευτικού μας δεν ήθελαν να σας αποχωριστούν!!!!



Η αφιλοκερδής τεράστια προσφορά σας τόσα χρόνια στη φιλανθρωπία και στα γηρατειά της περιοχής μας, σας κατατάσει στο Πάνθεον των ΚΑΛΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ της εποχής μας.  Υπηρετείτε το ίδρυμα και την Τρίτη ηλικία με ζήλο, με συνέπεια, με αγάπη, ακάματος εργάτης της προσφοράς του αιώνα μας.

 


Γνωρίζουμε τις τεράστιες δυσκολίες που διέρχεται το ίδρυμα αυτήν την εποχή και θα προσπαθήσουμε επίσης και μέσα από τη Μητροπολιτική Περιφέρεια της Αδελφότητος, αλλά και μέσα από την κεντρική μας ηγεσία να επανέλθομεν.



Δεχθείτε μαζί με την αγάπη μας και τις ευχές όλων των αδελφών μας, τις ευχές του άξιου και δραστηρίου Κυβερνήτη της Ελληνικής Περιφέρειας μας αδελφού μας κ. Νικολάου Παπαδόπουλου, που λόγοι παρόμοιοι, δεν του επέτρεψαν να είναι μαζί μας στην εορταστική επίσκεψή μας.



Τις ευχές μας και στο Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του πρωτοπόρου ευγηρείου Ιδρύματός μας!

Χρονια Πολλά σε όλους σας


Με τιμή
 
ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΠΟΡΦΥΡΗΣ

Chapter President

AHEPA PATRAS HJ_25 “SAINT ANDREW



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου